Warning: Creating default object from empty value in /home/natvanne/subdomains/projekt.natverkstan.net/wpmu-settings.php on line 45
Vad KV12 gör sex månader efter examen | Kulturverkstan

Vad KV12 gör sex månader efter examen

I januari ringde vi runt och intervjuade KV12. Det visade sig då att ca 71% av de examinerade helt eller till största delen arbetar inom kulturlivet! 5% arbetar inom ett annat område, 10% studerar och 14% är arbetslösa. Dessa siffror är ganska lika de vi har haft vid de två tidigare mätningarna 2013 och 2012. VI har då legat högre än snittet för YH-utbildningar gällande de som får arbete inom det område utbildningen syftar till.

Här kan ni se vad de gör idag:
Kultursamordnare Gislaveds Kommun, Studieförbundet Vuxenskolan, producent/skådis/musiker/verksamhetsutvecklare Teater Smuts, Frilansmusiker/ frilansande kulturprojektledare/ tidskriften Artifice, Projektledare ”Staden är din” Kulturatom, Göteborgs konsthall, Mötesplats Simone, Göteborgs Universitet, Konsthantverkare/ workshops för Slöjd i Väst, Rollbesättare Garage Film / Svenska Filminstitutet, Koordinator för program Bonniers Konsthall, Designer KappAhl, Publikutvecklare Stadsteatern/ Filmkoordinator Kultur i Väst (film), Arrangemangsutvecklare Varbers Kommun Kulturavd., Samordare Machofabriken/ projektledare för Fatta Man, Producent Konstmässan (Talks and Performance) – Svarta Huset i Stockholm, Producent Kulturcentrum Väst.

Som alltid en spännande blandning!