Warning: Creating default object from empty value in /home/natvanne/subdomains/projekt.natverkstan.net/wpmu-settings.php on line 45
KV14 på LIA | Kulturverkstan

KV14 på LIA

KV14 är ute på sin första LIA-praktik. Här hittar du dem:

Konstepidemin, KKV Bohuslän, Musik direkt/Kulturungdom, Inkonst, Röda sten/Gibca, Globala Kronoberg, Gunnebo slott och trädgårdar, Kultur i Väst, The non existent Center, Lesbisk makt, Angläget/KulturUngdom, Projektledarrollen/Nätverkstan, Djurschlager, Beppo Ljudproduktion, Göthenburgo, Hyresgästföreningen, Spinn danskompani, Vilda Bomben, Innovatum, Skapa min värld/Fryshuset, Teater Kurage, Borås Stadsteater, Changemaker, FEST film festival, Subvox, Ung Scen Norr, Anagram, Frilagret, Klangfärg/Kultur i väst, Putte i Parken, Socialdemokrater för tro och solidaritet