Warning: Creating default object from empty value in /home/natvanne/subdomains/projekt.natverkstan.net/wpmu-settings.php on line 45
Välkommen till Kulturverkstans årliga seminariedagar denna vecka | Kulturverkstan

Välkommen till Kulturverkstans årliga seminariedagar denna vecka

Kulturverkstans avgångsstudenter bjuder in till öppna seminarier på Göteborgs Litternaturhus måndag den 18/5 till fredag den 22/5. Program och schema hittar du HÄR

Öppna seminarier syftar till att lyfta en fråga, ett ämne eller ett problem som studenten finner intressant, utifrån rollen som kulturprojektledare. Frågorna vävs samman i denna seminarieserie där allmänheten bjuds in för att lyssna, ta del av och samtala kring dessa frågor. Vi vänder oss till dig som är intresserad av kulturlivet i stort eller en fråga som någon av studenterna lyfter och till dig som är nyfiken av dig i allmänhet.

Ord från avgångsklassen KV13:
Vi har alla olika bakgrunder och erfarenheter från arbete med konst och kultur med oss in i utbildningen och har nu under två års tid breddat och korsbefruktat dessa perspektiv med varandra och många andra vi fördjupat oss inom under utbildningen. Vi bjuder nu in till en veckas öppna seminarier som alla på olika sätt belyser frågor om kultur, kulturlivet eller kulturprojektledning och sträcker sig från det lokala till det globala.

Välkomna!