Warning: Creating default object from empty value in /home/natvanne/subdomains/projekt.natverkstan.net/wpmu-settings.php on line 45
Inbjudan LIA-kväll (6/10 alt 12/10 – anmälan krävs) | Kulturverkstan

Inbjudan LIA-kväll (6/10 alt 12/10 – anmälan krävs)

Den 6/10 och 12/10 bjuder Kulturverkstan verksamheter som är intresserade av att ta emot studerande för praktik till en LIA-kväll. Det är ett fantastiskt tillfälle för våra studenter och arbetslivet att mötas och knyta kontakter inför praktiken.

Kulturverkstan bjuder varje höst in verksamheter är intresserade av att ta emot studerande för praktik till en LIA-kväll. Inbjudna får under kvällen först tillfälle att presentera er och sin organisation mycket kort. Därefter vidtar mingel där de studerande kan söka upp verksamheterna för att få möjlighet att ställa frågor.

Ni som anmäler er kan välja mellan två tillfällen: 6/10 eller 12/10 kl 17:30-19:00. När ni anmäler er vill vi även att ni mailar en kort presentation av LIA-platsen/verksamheten samt kontaktuppgifter, så att vi kan föra in dessa i programmet. Ange vilket datum ni vill komma. Maila katarina.narhi@natverkstan.net senast den 25/9.

En tredjedel av utbildningstiden på Kulturverkstan är så kallad LIA, Lärande i Arbete. De studerande får här en möjlighet att omsätta sina kunskaper från utbildningen i praktiskt arbete. LIA är ett gyllene tillfälle för studenterna att lära, få inblick, knyta kontakter och bekanta sig med deras framtida arbetsfält. Två perioder av LIA finns inlagda i utbildningens termin två och fyra; ca fem veckor under termin två, ca sexton veckor under termin fyra. De studerande söker själva kontakt med en verksamhet där de vill göra sin LIA. LIA-anordnare och studerande kommer sedan gemensamt överens om ramarna för praktikperioden. Datum för LIA-perioder 2016:
LIA I: 21 mars – 20 april
LIA II: 18 januari – 4maj

PROGRAM
Kl.17.30 Gäster, studenter och representanter från Kulturverkstans utbildningsledning samlas
Kl. 17.45 Korta presentationer av verksamheter och LIA-platser
18.30-19.00 Mingel

Välkomna!