Warning: Creating default object from empty value in /home/natvanne/subdomains/projekt.natverkstan.net/wpmu-settings.php on line 45
Studerandes sysselsättningar 2016 | Kulturverkstan

Studerandes sysselsättningar 2016

Undrar du om det finns jobb inom kultur? Svaret är ja, i alla fall om vi utgår från Kulturverkstans senaste siffror.

Ett halvår efter examen från Kulturverkstan tar vi reda på var våra alumner arbetar och hur många som fått anställning inom rätt bransch. Vi är glada över att meddela att av de studenter som tog examen 2016 arbetar idag över 80% helt eller till största delen inom kulturlivet, vilket är högre än genomsnittet för YH-utbildningar. Kulturverkstans statistik ligger inte bara högre än genomsnittet utan även en bra bit över landets kulturutbildningar.

Se 2016 års rapport om studerandes sysselsättningar i sin helhet här.

Här kan ni se vad KV14 gör idag:
Villhelmina Winter Weekend • Woah Dad • Svenska Filminstitutet • Skolforskningsinstitutet • RFSU Göteborg • Högskolan för scen och musik • Kulturstrategiska avdelningen på Kulturförvaltningen • Business Region • Kultur för Göteborg • Subtopia • Göteborgs Internationella Filmfestival • Härrydaposten • Ale Kommun fritidsverksamhet • Filmpool inom Region Jämtland Härjedalen • MiM Kunskapscentrum • Grenverket